субота, 04 липня 2020 07:00

Гороскоп на 4-5 липня: чого чекати від вихідних із Місячним затемненням

Гороскоп на 4-5 липня: чого чекати від вихідних із Місячним затемненням
Намагайтеся нікуди не поспішати. Звільніть вечори для теплої бесіди з приємними людьми. Фото: pixabay.com

4-5 липня більшість очікувань не виправдаються. Відмовтеся від частини планів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - каже астролог. - 5 липня відбудеться Місячне затемнення. Загострюються проблемні ситуації. Люди не йтимуть на компроміс. Егоїзм заважатиме дійти згоди. Час складний для кардіологічних хворих. Підвищується рівень тривожності. Зростає ризик побутових аварій. Не варто запрошувати до себе гостей. Намагайтеся нікуди не поспішати. Звільніть вечори для теплої бесіди з приємними людьми. Розслабтеся. Серйозні справи все одно не йтимуть. Відпочиньте".

Овен

На усі бажані покупки коштів вистачатиме. Вам можуть повернути давні борги. Не відправляйтеся на заробітки. Відпочиньте.

Телець

Кохані не будуть схильними до жартів. Розмова не складатиметься. Висловіть свою прихильність до них добрими вчинками.

Близнюки

Розділіть список грошових внесків на необхідні й бажані. Не допускайте неконтрольованих витрат. Відкладіть реконструкцію житлового приміщення.

Рак

Не примушуйте коханих хвилюватися. Будьте пунктуальними. Вчасно приходьте на побачення. З'ясовуйте усі непорозуміння одразу.

Лев

Несміливість партнерів не сплутайте з байдужістю. Прислухайтеся до голосу свого серця. Не робіть далекоглядних висновків.

Діва

Не втручайтеся в особисте життя знайомих. Вони згодом порозуміються, а ви втратите добрі стосунки з ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 29 червня – 5 липня: що принесе тиждень із місячним затемненням

Терези

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між відпочинком і роботою.

Скорпіон

Провести вихідні цікаво завадять незалежні від вас обставини. Не розгубіться. Скористайтеся нагодою попрацювати разом з партнерами.

Стрілець

Грошей обмаль. Але ваша фантазія дозволить обійтися малою сумою. Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево.

Козеріг

Спокійного відпочинку не вийде. Вас переповнюватимуть емоції і бажання посваритися. Намагайтеся не драматизувати події. Ідеальних стосунків не буває.

Водолій

Займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Риби

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте, чи правильно заповнені гарантійні талони.

5 липня відбудеться Місячне затемнення. Ним завершиться сезон затемнень, який тривав із 5 червня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4-5 липня: чого чекати від вихідних із Місячним затемненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі