четвер, 31 травня 2007 20:46

Голова МЗС Польщі не прийняла букет квітів, присланий російським колегою

Депутат Європейського Парламенту від Польщі Марек Кравець стверджує, що глава МЗС Польщі Ганна Фотига відмовилася прийняти букет, направлений їй з нагоди дня народження її російським колегою Сергієм Лавровим.

"Лавров підтвердив мені, що він направив квіти міністрові А.Фотизі, і що вона відмовилася прийняти їх", - повідомив М.Швец.

Раніше цього року А.Фотига відмовилася від запрошення С.Лаврова прибути до Москви з робочим візитом, мотивувавши відмову тим, що для неї було б неприйнятним зустрічатися з російським колегою до того, як Росія зніме ембарго на постачання польського м"яса.

Відносини Росії і Польщі продовжують залишатися непростими через російське ембарго на постачання м"яса і м"ясопродуктів з Польщі, а також через плани будівництва Північноєвропейського газопроводу по дну Балтійського моря з Росії до Німеччини, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Голова МЗС Польщі не прийняла букет квітів, присланий російським колегою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі