вівторок, 05 серпня 2014 04:49

Геращенко став на захист Ані Лорак і порівняв її з Пастернаком

Геращенко став на захист Ані Лорак і порівняв її з Пастернаком

Радник міністра МВС Арсена Авакова Антон Геращенко вважає, що зі співачкою Ані Лорак не можна чинити так, як свого часу вчинили з російським письменником і поетом Борисом Пастернаком, якого "не читали, але засуджують".

Про це Геращенко написав у Facebook.

"Все більше громадян пише про те, що Ані Лорак не можна було давати виступати, і все було б добре. Інформую громадян, що у нас не комунізм, як в Радянському Союзі і не фашизм, як у фашистській Німеччині. У нас немає права заборони на професію!", - написав Геращенко.

Геращенко не вважає, що Лорак публічно висловлювалася на підтримку Путіна і що її поїздка до Москви нікому, крім неї особисто, шкоди не принесла.

"Ані Лорак публічно висловлювалася на підтримку Путіна і його політики щодо України? Думаю, що ні. Ані Лорак закликала публічно або не публічно до розколу України, за що передбачена кримінальна відповідальність? Думаю, що ні. У нас є в країні Закон, за яким міліції надано право кому виступати, а кому ні? Такого закону не існує!", - написав Геращенко.

Також він сказав, що "не згоден з застосуванням надмірної сили та образами з боку співробітників міліції".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко став на захист Ані Лорак і порівняв її з Пастернаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі