четвер, 19 червня 2008 18:10

Ганна Іващенко померла на чужому городі

16 червня в селі Митченки Бахмацького району Чернігівщини поховали 89-річну Ганну Іващенко.

— Бабця пропала днів десять тому, — розповідає сільський голова Тамара Журавель, 49 років. — Вона жила з сином Михайлом. Він і заявив у міліцію. У Зелену неділю Ганну Григорівну в кінці своїх городів знайшли односельці Іван Кисіль і Микола Седун. Пенсіонерка, напевно, заблукала, бо вже майже осліпла. Тому і зайшла аж на інший край села.

За кілька днів до зникнення Іващенко приходила в сільраду скаржитися на сина-п"яницю. Він постійно вимагав у матері гроші, кривдив її.

— Я з дільничним ходила до них. Провели з Михайлом бесіду. Ще тоді Григорівна скаржилася, що майже нічого не бачить. А до сільради ходить навмання, бо вивчила дорогу.

Поховали Ганну Іващенко родичі, яким жінка залишила паспорт і гроші "на смерть". Труну не відкривали, бо тіло почало розкладатися.

Все життя пенсіонерка працювала в колгоспі на буряках. Чоловік помер. Син Михайло жив у Казахстані. Коли розлучився з дружиною, повернувся у рідне село.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Іващенко померла на чужому городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі