пʼятниця, 06 червня 2014 09:59

ФФУ не дозволить кримським клубам перейти під крило РФС

ФФУ не дозволить кримським клубам перейти під крило РФС
Фото: ffu.org.ua

Федерація футболу України не дозволить кримським клубам перейти в чемпіонат Росії.

Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков, повідомляє Sport.ua.

"Моя позиція і офіційна позиція Федерації футболу України з цього питання залишається незмінною - всі кримські команди були і залишаються українськими. Контакт з ФІФА та УЄФА у мене постійний. І на даний момент є консолідована позиція ФФУ, УЄФА і ФІФА. Міжнародні організації не збираються давати подібних дозволів. Не збирається це робити і Федерація футболу України ", - заявив Коньков.

"Самовільний перехід цих клубів у РФС автоматично поставить під питання легітимність усього російського чемпіонату, а клуби навіть гіпотетично не зможуть пройти в жоден єврокубковий турнір з російської квотою. Сьогодні світова громадськість не визнає анексію Криму, рівно, як і ми не визнаємо вихід клубів і наших колективних членів зі складу ФФУ", - додав Анатолій Дмитрович.

Раніше перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов анонсував проведення 6 червня ФФУ засідання Виконкому, яке буде повністю присвячене ситуації навколо планів Росії заявити кримські клуби в свій чемпіонат.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ не дозволить кримським клубам перейти під крило РФС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі