понеділок, 06 жовтня 2014 13:12

"Якби був молодим, теж зараз був у зоні АТО" - Кікабідзе

"Якби був молодим, теж зараз був у зоні АТО" - Кікабідзе
Фото: trend.az

Грузинський актор та режисер Вахтанг Кікабідзе зізнався, що підтримує Україну

Про це він розповів в інтерв'ю Сегодня.ua.

Вахтанг Костянтинович, актор, режисер та співак, упевнений, що все, що зараз відбувається в Україні, робиться за тим самим сценарієм, що був у Грузії. "Чим це закінчиться – дуже важко сказати. Все залежить від світової спільноти зараз. І те, якщо вони приймуть серйозні санкції. Окрім того, багато чого залежатиме від нового уряду", - вважає Кікабідзе.

Грузинський артист ділиться думкою: "Це дуже серйозний крок! І якщо до Верховної Ради прийдуть правильні люди, якщо вони почнуть працювати узгоджено, все може скінчитися досить швидко. Мають прийти люди, які ратують за свою країну, а не за свою кишеню. Повірте мені! Росія не хоче, аби Україна продовжувала протистояти. Але якби я був молодим, я б теж зараз був у АТО і опирався, захищаючи честь країни. Другого варіанту немає!"

Щодо Путіна, Вахтанг Костянтинович каже, що він є політиком чорної сили. Поки він житиме, він весь ас буде погрожувати якимось країнам, системам. "Він – загарбник! Його заклинило на одному: він думає, що вічно буде командувати країною. Але люди не вічні, і все в житті закінчується. І навіть його правнукам буде соромно називати його прізвище", - вважає Кікабідзе. Також він додав: "Сподіваюсь, хтось колись накаже Путіна за весь цей жах, що він творить".

Щодо ставлення до Порошенка та його роботи, Вахтанг Кікабідзе каже, що про це має судити народ.

Грузинський артист підтвердив, що планує провести благодійний вечір у пам'ять про "Небесну Сотню" на Майдані Незалежності. Окрім Києва, Вахтанг Костянтинович хоче відвідати й інші міста України.

Він зазначив, що повністю підтримує Андрія Макаревича та те, що він говорить.

Щодо питання Криму, Вахтанг Кікабідзе зізнається, що питання спірне. "Я вважаю, що офіційно це українська земля, та відбувся дикий захват території".

На додаток грузинський актор та співак зауважив: "Зараз всім українцям треба триматися за руки та співати єдину пісню – за свободу рідної держави".

Вахтанг Кікабідзе дебютував у кіно у віці 28 років у фільмі "Зустрічі в горах". У 1977 року вийшов фільм "Міміно", за який актор отримав Державну премію та завдяки якому став любимчиком жінок. Кікабідзе відомий як виконавець великої кількості популярних пісень. З гастролями об'їздив усі континенти. Після російсько-грузинського конфлікту 2008 ні разу не приїжджав до Росії та відмовлявся від усіх пропозицій російських режисерів, якщо зйомки проходили на території цієї країни.

Зараз ви читаєте новину «"Якби був молодим, теж зараз був у зоні АТО" - Кікабідзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі