пʼятниця, 01 січня 2021 13:26

Епіфаній звернувся до українців

Епіфаній звернувся до українців
"Попереду нас очікують зміни на краще" - Епіфаній. Фото: @epifaniy

Україна продовжує захищатись від країни-агресора. Про це у новорічному зверненні написав глава Православної церкви України Епіфаній.

"Український народ продовжує захищати свою незалежність і свободу від країни-агресора. В кожному куточку Батьківщини, зокрема і на тимчасово окупованих територіях на сході та в анексованому Криму – Православна Церква України хоч і в складних умовах, але звершує своє служіння на благо усім тим людям, хто цього потребує. Старанно молимося, щоби Господь благословив Україну й дарував справедливий мир, а українському народу – духовну силу та відвагу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Українські воїни дали адекватну відповідь

"І з надією на Бога та Його допомогу віримо, що попереду нас очікують зміни на краще – якщо і ми самі готові змінюватися та змінювати світ навколо себе. Пам'ятаймо, що немає жодних обмежень і відстаней для того, щоби творити добрі діла та єднатися у любові.

Вступаючи у новий 2021-й рік, подякуймо Всемилостивому Богові за всі щедроти. У новому році примножуйте щирі наміри, добрі діла, чисті почуття, правдиві слова. Прямуйте шляхом добра й милосердя до ближніх. Цінуйте кожну мить і повсякчас дякуйте Господу за всі Його благодіяння. Нехай Господь, Який є джерелом істинного щастя, радості та любові, благословить всіх у новому році", - написав Епіфаній.

15 грудня Православна церква України відзначала другу річницю створення. 2018-го її офіційно затвердили на об'єднавчому соборі православних церков у Києві. Настоятелем обрали митрополита Епіфанія.

Зараз ви читаєте новину «Епіфаній звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі