субота, 25 березня 2017 07:50

Екс-командир вбивці Вороненкова описав його службу на Донбасі

Екс-командир вбивці Вороненкова описав його службу на Донбасі
Колишній командир батальйону характеризує його як "ніякий" та "задрот". Фото: соцмережі

Колишній командир батальйону "Донбас" Нацгвардії Анатолій Виногродський зазначив, що Павло Паршов, вбивця колишнього депутата російської Думи Дениса Вороненкова, упродовж всієї своєї служби нічим не вирізнився та не запам'ятався, окрім своєї втечі.

Про це він розповів у коментарі "ТСН".

Колишній командир батальйону характеризує його як "ніякий" та "задрот".

"Паршова було мобілізовано в 2015 році, служив у навчальній роті батальйону, розташованій у Мелекіному під Маріуполем. Коли він прийшов, батальйон вже не брав участі у бойових діях, тільки стояв на блокпостах. Але його рота була навчальною, вони не брали участь у таких діях. У 2016 році його звільнили зі служби через самовільне залишення частини", - зауважив військовий.

Щодо справи вбивства Вороненкова, то на його думку, тут забагато показного та нез'ясованого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Вороненкова: у кіллера залишилась сім'я в Росії

"Дуже багато запитань щодо цього товариша. Починаючи з того, як його вбили, закінчуючи тим, що в нього були всі документи з собою. Вихід на таку операцію у червоних кросівках - теж незрозуміло. Ані машин, ані якихось шляхів відходу", - підсумував Виногродський.

Біля столичного готелю "Прем'єр Палац" застрелили колишнього депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. В Україну втік через кримінальну справу. Вбивця був агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові органи.

Зараз ви читаєте новину «Екс-командир вбивці Вороненкова описав його службу на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі