неділя, 05 серпня 2007 15:01

Еді Мерфі публічно визнав себе батьком дочки Мел Бі

Голлівудський кіноактор Еді Мерфі вперше публічно визнав, що є батьком дочки екс-солістки колись популярної групи Spice Girls Мелані Браун.

У своїй заяві, яку в п"ятницю оприлюднив його агент по рекламі, 46-річна зірка Голлівуду відзначає, що "ніколи не відмовлявся від обов"язків батька і буде з честю виконувати їх і надалі".

"Він визнає батьківство дитини, Енджел, і виплатив Місіс Браун суму на утримання дитини, а також сплатив витрати за час її вагітності", - мовиться в комюніке.

Крім цього, актор додав, що "розглядає це питання як приватне і більше не робитиме ніяких коментарів із цього приводу".

32-літня Мелані Браун народила Ейнджел Айріс третього квітня. Попри конфлікт з Еді Мерфі, поп-зірка вписала його прізвище в свідоцтво про народження дівчинки.

Мелані Браун спочатку спробувала домовитися з Еді Мерфі "полюбовно", щоб той визнав своє батьківство, проте актор категорично відмовився зробити це. У результаті співачка ухвалила рішення звернутися до суду з вимогою провести тест ДНК Еді Мерфі і Ейнджел Айріс, щоб довести свою правоту, пише "Телеграф".

Зараз ви читаєте новину «Еді Мерфі публічно визнав себе батьком дочки Мел Бі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі