вівторок, 20 лютого 2007 15:08

Доналда Рамсфелда назвали найгіршим міністром оборони в історії США

Кандидат у президенти США сенатор-республіканець Джон Маккейн назвав Доналда Рамсфелда найгіршим міністром оборони в історії США.

Пояснюючи свої слова, сенатор Маккейн вказав, що Рамсфелд ніколи не вводив у бій достатнє число солдатів. З цієї причини, за його словами, не вдалося досягти поставлених цілей в Іраку.

Зараз Маккейн знаходиться у дводенній робочій поїздці в штаті Південна Кароліна. Там він, зокрема, заявив, що США можуть прийти до перемоги в Іраку, лише пославши додаткові війська і застосувавши нову стратегію. Відомо, що Маккейн є палким прихильником пропозицій президента США Джорджа Буша про збільшення чисельності військ в Іраку на 21,5 тис. людей.

18 грудня офіційно вступив на посаду новий міністр оборони США Роберт Гейтс. Гейтс, колишній директор ЦРУ, змінив на посаді глави Пентагону Доналда Рамсфелда, якого Буш відправив у відставку після поразки Республіканської партії на виборах у Конгрес, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «Доналда Рамсфелда назвали найгіршим міністром оборони в історії США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі