вівторок, 08 грудня 2015 11:24

Дональд Трамп закликав заборонити мусульманам в'їзд в США

Дональд Трамп закликав заборонити мусульманам в'їзд в США
Автор: www.businessinsider.com Кандидат в президенти США від республіканської партії закликав до "повного і цілковитого закриття" кордонів Сполучених Штатів для мусульман.

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп закликав до "повного і цілковитого закриття" кордонів Сполучених Штатів для мусульман. Цю заяву Трамп зробив у відповідь на теракт в Каліфорнії, внаслідок якого загинуло 14 людей, повідомляє The Guardian.

Кандидат-республіканець пояснив, що в'їзд необхідно заборонити до тих пір, поки "не визначать і не зрозуміють цю проблему та небезпечну загрозу, яку вона представляє". Він вважає, що необхідно боротись із джерелом ненависті. Його він вбачає у мусульманській релігії.

"Наша держава не може бути жертвою жахливих атак людей, які вірять тільки в джихад і не розуміють і не поважають цінність людського життя", заявив Дональд Трамп.

Його заяву вже встигли осудити члени Республіканської і Демократичної партії. Президент США Барак Обама підкреслив, що американці не можуть забувати той факт, що більшість мусульман, які складають більше мільярда населення, є мирними. Представник Білого дому Джон Ернст також пояснив, що Трамп "розділяє Америку самим цинічним способом".

Як відомо, після атак в Парижі Дональд Трамп пропонував створити базу з усіма мусульманами, які проживають в США. Водночас, газета The New York Times наголосила, що у вересні 2015 року він заявляв про свою любов до усіх мусульман.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Трамп закликав заборонити мусульманам в'їзд в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі