середа, 22 грудня 2021 11:02

До метра снігу: у Карпатах вдарив 21-градусний мороз
3

22 грудня у Карпатах вдарили сильні морози. За останні два дні випало більш як 50 см свіжого снігу, місцями передуви сягають вище 1 м.

Температура повітря подекуди опустилася до -21°С, повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у Facebook.

"Станом на 9:05 22 грудня на горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер західний, північно-західній 14 м/с", - йдеться у повідомленні.

Карпати скували морози
Фото: facebook.com/chornogora.rescue112
Температура опустилася до -21°С
Температура опустилася до -21°С

Піп Іван Чорногірський або Чорна Гора - одна з найвищих гір українських Карпат, заввишки 2028 м. Розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах фотопастка "спіймала" червонокнижного кота "тихохода"

22 грудня в Україні триватиме морозна погода. Особливо холодно буде на сході та північному сході країни. У горах оголосили штормове попередження. На високогір'ї Закарпатської області утримається значна сніголавинна небезпека.

У Києві та області буде без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. У столиці вдень -6...8°С, на Київщині -4...9°С.

Зараз ви читаєте новину «До метра снігу: у Карпатах вдарив 21-градусний мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі