неділя, 17 березня 2024 11:00

Директор київського метрополітену просто не хотів, щоб його діти й онуки їздили в метро - найкращі меми тижня
30

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували на розслідування журналістів Bihus.Info про начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського, колишня дружина якого за даними ЗМІ стала власницею активів вартістю у мільйон доларів.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми.

Мер Києва Віталій Кличко призначив Брагінського керівником метрополітену влітку 2014 року. Пізніше Брагінський обирався до Київської міської ради від партії "Удар".

Колишня дружина Брагінського придбала квартиру на Печерську, дві земельні ділянки в Козині, LEXUS, паркомісця. А мати начальника метрополітену стала власницею одразу двох двокімнатних квартир у новобудові ЖК White Lines, розповіли журналісти.

14 березня Кличко заявив, що відсторонив Брагінського від виконання обов'язків, а наступного дня Київська міська державна адміністрація повідомила, що Брагінський написав заяву на звільнення.

"Ви призначили Брагинського керувати метрополітеном в червні 2014. І 10 років не помічали розкішне життя підлеглого, який керує збитковим КП?", - написав Кличку у Facebook журналіст Сергій Грішин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салон краси і п'ятизірковий парк-готель: як "слуга народу" Тищенко під час війни "освоює" Ужгород

Також у мережі створили меми про Папу Римського Франциска, який заявив про "білий прапор" і "вести переговори".

Не оминуло уваги користувачів соцмереж падіння російського військово-транспортного літака Іл-76 в Івановській області Російської Федерації, бойові дії у Курській і Бєлгородській областях і пожежі в РФ.

Минулого тижня користувачі соціальних мереж відреагували на рішення президента Володимира Зеленського призначити колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного послом.

Перед цим створили меми про польських фермерів, які блокують рух вантажівок на кордоні.

Зараз ви читаєте новину «Директор київського метрополітену просто не хотів, щоб його діти й онуки їздили в метро - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі