понеділок, 28 жовтня 2024 06:00

День, що принесе багатство та відкриє багато секретів - що треба встигнути зробити 28 жовтня

День, що принесе багатство та відкриє багато секретів - що треба встигнути зробити 28 жовтня
Гроші йтимуть до ваших рук. Найвдаліші покупки здійсните в інтернеті. Фото: pixabay.com

28 жовтня доля усміхатиметься працелюбам. Ваші успіхи помічатимуть, а помилки пробачатимуть. Маєте усі шанси розбагатіти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день принесе багатство та відкриє багато секретів, - говорить астрологиня. - Не бійтеся випробувань. Вони допоможуть знайти своє місце під сонцем, відкрити у собі нові таланти. Конкуренти не повинні лякати вас. Ви швидші та проворніші, тому отримаєте усе, чого заслуговуєте. Гроші йтимуть до ваших рук. Найвдаліші покупки здійсните в інтернеті. Натраплятимете на чудові акції та чесних консультантів. Не бійтеся щось змінювати. Є шанс знайти кращу роботу та житло. Встигніть цього дня розпочати те, що буде приносити гарні заробітки вже до кінця року".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Не ревнуйте, а довіряйте та підтримуйте. Доведеться лікувати зуби. Догляду потребує шкіра. Обережно підбирайте нові креми.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Побудувати кар'єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Вам хотітиметься тепла та обіймів. Тому настирливо шукатимете нового партнера на сайті знайомств.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Замислитеся над розширення бізнесу. Але не варто сліпо довіряти тим, хто вам відверто заздрить. Реєстрацію шлюбу перенесіть на наступний рік. Загостриться гастрит. Уникайте кислої та гострої їжі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зростає тривожність. Навіть уві сні вам не вдасться як слід відпочити. Не час шукати своєї долі. Розпочаті нині стосунки недовговічні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам хотітиметься змінити усе навколо. Залиште усе, як є. Чим більше зациклюватиметеся на особистому житті, тим менше вдаватиметься у кар'єрі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дивуватиметеся власному апетиту. Хотітиметься кислої капусти, мандаринів, сиру з пліснявою і квашених огірків. Не відмовляйте собі у задоволені. Організм підказує, чого йому не вистачає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої погоди чекати у листопаді - відповідь кліматолога

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вкладайте гроші у нерухомість лише тоді, коли можете обійтися без позики. Кредит стане обузою.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня не варто розпочинати будівництво. Будматеріали зжеруть усі заощадження. На хороших майстрів грошей забракне, а дешеві - схалтурять і не доведуть справу до кінця.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу, якщо вийдете із зони комфорту. Будете займатися тим, що любите, ще й заробляти достойні кошти.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Осіння криза накриє з головою. Через це важко буде зосередитися на роботі. Зацікавитеся психологією. Шукатимете сенс життя, перейматиметеся минулим і майбутнім.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Втомитеся доводити, що варті більшого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити більше. Відкладіть на 2025 рік придбання нерухомості та переїзд.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Добре проведе день той, хто має поруч надійне плече: кохану половинку, батьків чи друзів. Вивчайте свої корені і використовує силу роду. Згадайте, у чому були сильними бабусі і дідусі. Успадкований від них талант годуватиме вас.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «День, що принесе багатство та відкриє багато секретів - що треба встигнути зробити 28 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі