середа, 02 червня 2010 09:53

Дашу Астаф'єву оштрафували за роздягання на людях (ФОТО)
5

Співачку Дашу Астаф'єву оштрафували на $ 300 тисяч.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"Як модель американського Playboy я з'явилася на обкладинці ювілейного номера журналу на честь його 55-річчя. Через це на два роки мене позбавили права роздягатись на людях," - зізналася Даша.

З співачкою Юлією Кавтарадзе, з якою Даша співає у дуеті NikitA, Астаф'єва оголеною знялася в одному зі своїх кліпів і у червневому номері чоловічого журналу XXL. За порушення цього пункту угоди співачці загрожує штраф - 300 тисяч доларів.

"Люблю порушувати правила, - зізналась Астаф'єва. - Лише так можна отримати від життя максимум задоволення. Штрафу не боюся, бо надіюсь, що мені вдасться його уникнути".

Астаф'єва сподівається на великодушність власника імперії Playboy Х'ю Хефнера.

"Лише від Хефа залежить, чи спустить він мені цю маленьку витівку чи попаду я через порушення контракту на 300 тисяч доларів. На днях полечу до Лас-Вегасу. Буду умовляти Хефнера пробачити мені порушення. Тепер точно дуже старатимуся не роздягатися на людях, щоб уникнути повторного штрафу", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Дашу Астаф'єву оштрафували за роздягання на людях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі