неділя, 13 серпня 2023 08:30

Чиє життя фантастичним чином зміниться на краще – вражаючий прогноз на вихідні

Чиє життя фантастичним чином зміниться на краще – вражаючий прогноз на вихідні
Зумієте вирішити важкі питання легко та безтурботно. Відчуєте, ніби відкрилося друге дихання. Фото: pixabay.com

12-13 серпня – плідні вихідні. Від того, наскільки наполегливими та працьовитими ви будете, залежить майбутнє вашої сім'ї. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час змін на краще, - говорить астрологиня. - Знаходитиметеся на перехресті. Шлях, яким варто рухатися далі, обирайте з наступного тижня. Ці вихідні присвятіть роздумам і плануванню. Життя Овнів, Дів і Терезів фантастичним чином зміниться на краще. Побачите світло в кінці тунелю. Зумієте вирішити важкі питання легко та безтурботно. Відчуєте, ніби відкрилося друге дихання. Не обіцяйте комусь дати у борг. Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав у серце. Дозвольте подіям розвиватися гармонійно. Відкиньте сумніви та хвилювання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зараз багато що вас надихатиме. Це стане поштовхом і додаватиме сміливості. Боріться з лінню. Заявляйте світу про власні таланти. Справа, яку розпочнете зараз, допоможе розбагатіти.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Люди навколо поводитимуться дуже егоїстично. Розраховуйте на власні сили. Не чекайте від оточуючих співчуття і доброзичливого ставлення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ваша іронія не подобатиметься оточуючим. Утримайтеся від глузування з друзів і колег. Зосередьтеся на власних справах. Недоречних жарт може надовго розсварити вас із коханими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші самі йтимуть до вашої кишені. Вдалою буде покупка авто. У переговорах вам нема рівних. Усе складеться, як планували. Навіть опоненти перейдуть на вашу сторону. Налягайте на кукурудзу. Вона багата на вітаміни та мінерали.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не відкладайте ремонт, якщо плануєте покращити житлові умови. Добро прийде в оселі тих, хто приручатиме вуличних тварин. Візьміть з притулку кішку чи собаку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдалий час, аби попрощатися з тим, що заважає. Боріться зі шкідливими звичками, лінню і зайвою вагою. Ідіть від людей, які псують настрій і заставляють вас депресувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому цей тиждень приготував купу сюрпризів і фінансовий успіх – гороскоп на 7-13 серпня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Спостерігатимете, як у всіх навколо справи підуть вгору. До вас все рідше йтимуть за порадою. Це не привід засмучуватися і відчувати себе непотрібним. Навпаки насолоджуйтеся спокоєм і відпочинком.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей буде вдосталь. Але це не привід відмовлятися від пропозицій заробити більше. Використайте шанси покращити фінансове становище. Погодьтеся на підвищення заробітків, навіть якщо для цього доведеться взяти на себе більше обов'язків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Погано переноситимете зміну клімату. Далека подорож перетвориться на випробування. Відпочиньте вдома. Це чудовий час, аби шукати для себе тренера. Заняття у тренажерній залі піднімуть настрій і покращать фізичний стан.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто засмучуватися, якщо деякі справи, які запланували на літо, не вдається вчасно завершити. Попереду – успішний період. Подумайте, чого бажаєте досягти восени і які навички стануть у нагоді.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Позичати гроші родичам не слід. Вони до вас не повернуться. Це час романтичних пригод. Кохані здивують вас своєю пристрастю і нестримністю. Довіртеся їм. Це будуть найкращі вихідні цього року.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Використайте можливість покращити матеріальне становище завдяки наполегливій праці. Буде достатньо роботи. І платитимуть за неї добре. Відпочинете на наступних вихідних.

Астрологиня шокувала фінансовим прогнозом на місяць. Дізнайтеся першими, які знаки стануть багатими та успішними.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя фантастичним чином зміниться на краще – вражаючий прогноз на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі