пʼятниця, 25 квітня 2008 08:55

Чоловік убив сусіда через собаку

Криваве вбивство сколихнуло Чернівці. О десятій вечора на вулиці Іркутській пенсіонер вистрілив 37-річному сусіду в голову з рушниці 12-го калібру. Саме так літній чоловік вирішив розв"язати давній конфлікт.

Від отриманих поранень чоловік помер на місці. Правоохоронці з"ясували, що того ранку покійний вирішив провчити сусідського собаку - щоб той не лякав дітей. І вистрілив у тварину з власної пневматичної гвинтівки.

Нині пес почувається цілком нормально, а от з паном Святославом сьогодні прощалася родина, четверо маленьких дітей, друзі та прихожани церкви, до якої він ходив. Знайомі кажуть: загиблий був спокійним й лагідним чоловіком.

Тим часом дружина пенсіонера, який наважився на страшний вчинок, твердить зворотне: сусіда неодноразово погрожував їй та чоловікові, а сусідська родина знущалася над собаками.

Тварини пенсіонерам практично замінили дітей – своїх немає. Тож літній чоловік не витримав і взявся за рушницю. А потім сам набрав нуль два.

Про самого пенсіонера сусіди говорять тільки хороше. Мовляв, це була строга й чесна людина.

Проте стріляли в людину. Собака залишився живий. Порушено кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство", повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив сусіда через собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі