неділя, 11 липня 2021 20:23

Чим українцям загрожує Кіркоров і Моргенштерн

Чим українцям загрожує Кіркоров і Моргенштерн
Кіркорови і моргенштерни забирають нашу ідентичність - Цибульська. Фото: Тарас Подолян

Росія вважає себе сильнішою, ніж є насправді. Але не досягла своїх цілей. Про це каже в інтерв'ю журналу "Країна" експертка з комунікацій Любов Цибульська.

"Скільки років пройшло, а ми тримаємо їхні війська там, де зупинили у 2015-му. Світ не визнає Крим російським. Кремль витрачає великі кошти на гібридні впливи. Коли інтенсивність воєнних дій спадає, Росія активніше просуває культурний вплив. Не буде фізичної небезпеки, залишаться кіркорови і моргенштерни – спрямовані на знищення нашої ідентичності, на просування тези про "один народ", - говорить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям важко боротися з пропагандою фашизму - експертка про інформаційну війну

Дедалі важче чинити спротив, але маємо зібрати всі сили. Якщо захоплять ідентичність, то й військ не треба, додає Цибульська.

ЧИТАЙТЕ ПОВНЕ ІНТЕРВ'Ю У СВІЖОМУ НОМЕРІ ЖУРНАЛУ

Одна п'ята країни живе у пропагандистській бульбашці, говорить Любов Цибульська. Про це свідчить і рейтинг проросійських партій. Москва працює з місцевими елітами – органами безпеки й оборони, судами, політиками, активістами. Найбільше – на сході та півдні країни.

Зараз ви читаєте новину «Чим українцям загрожує Кіркоров і Моргенштерн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі