пʼятниця, 18 червня 2010 10:01

Черновецький з"ясує причину загибелі тварин у зоопарку

Черновецький з"ясує причину загибелі тварин у зоопарку

Київська міська рада вирішила перевірити діяльність комунального підприємства "Київський зоопарк" і причину загибелі тварин у ньому.

За таке рішення проголосували 85 депутатів за мінімально необхідного 61. Із цією метою Київрада створила тимчасову слідчу комісію з представників усіх фракцій.

Строк роботи комісії Київрада не визначила.

Нагадаємо, 31 травня мер Києва Леонід Черновецький тимчасово відсторонив від виконання обов"язків генерального директора комунального підприємства "Київський зоопарк" Світлану Берзіну на період розслідування причин загибелі тварин у зоопарку.

30 травня в Київському зоопарку загинула самка бізона, 25 травня - верблюдиця, а 26 квітня - азіатський слон на кличку Бой.

"Київський зоопарк" вважає причиною смерті тварин навмисне отруєння.

Днями міліція оприлюднила дані експертизи у справі загибелі тварин у Київському зоопарку. За висновками слідчих, тварин не труїли.

За даними експертизи, слон Бой помер, найімовірніше, через поганий догляд - неправильне харчування і відсутність вакцинації.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Черновецький з"ясує причину загибелі тварин у зоопарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі