понеділок, 11 січня 2016 19:41

Бойовики застосували заборонені Мінськими угодами міномети

Бойовики застосували заборонені Мінськими угодами міномети
Фото: tsn.ua

З початку доби зафіксовано 8 епізодів порушення бойовиками режиму повної тиші в зоні проведення АТО.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Згідно з інформацією, біля тимчасово окупованого Донецька незаконні збройні формування декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів в бік позицій українських військових в районі Пісків та Опитного.

"Неподалік Горлівки бойовики, застосовуючи стрілецьку зброю, обстріляли один із опорних пунктів сил АТО біля Новгородського. Луганське, що східніше Світлодарська, потрапило під вогонь противника з великокаліберних кулеметів", - повідомили у прес-центрі.

На Маріупольському напрямку проросійські бойовики обстріляли українських бійців з великокаліберних кулеметів на підступах до Гранітного.

Окрім того, близько опівдня НЗФ з мінометів та гранатометів обстріляли н.п. Водяне, який розташований у так званій "сірій зоні", на відстані близько 8 кілометрів від східної межі міста Маріуполь.

"За останньою інформацією ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм", - повідомили в прес-центрі АТО.

Сьогодні також повідомлялося, що на території селища Водяне, що поблизу Маріуполя, упало 10 мін.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували заборонені Мінськими угодами міномети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі