пʼятниця, 24 серпня 2018 20:20

Бойовики розсмішили заявою про "арабських снайперів" у лавах української армії

Бойовики розсмішили заявою про "арабських снайперів" у лавах української армії
Бойовики заявили, що в ЗСУ прибули "арабські снайпери". Фото: Sprotyv

В мережі висміяли одного з ватажків так званої ДНР Едуарда Басуріна, який заявив що на підмогу Збройним силам України прибули "арабські найманці".

При цьому бойовик уточнив, що до групи входить 50 осіб і за спеціалізацією вони снайпери. Відповідне відео опублікував блогер під ніком NecroMancer на своїй сторінці в Twitter.

"Нами отримано дані про прибуття в зону відповідальності 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ (село Бердянське) групи з 50 озброєних людей, екіпірованих за останнім словом техніки", - заявив Басурін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР закликало ЗМІ припинити поширення фейків

Ватажок бойовиків зазначив, що найманці говорять на якійсь іноземній мові, дуже схожій на арабську. Користувачів мережі заява Басуріна розсмішила.

У Миколаївській області на трасі аферист під виглядом поліцейського з двома військовослужбовцями зупиняв автомобілі і вимагав з водіїв гроші за непритягнення до адміністративної відповідальності. Про хабарників повідомили до Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розсмішили заявою про "арабських снайперів" у лавах української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі