понеділок, 10 грудня 2007 15:11

Біля берегів Марокко затонуло судно з 50 нелегалами на борту

Судно з 50 нелегальними африканськими мігрантами на борту затонуло біля берегів Марокко, повідомляє в понеділок агентство Рейтер з посиланням на марокканське інформагентство MAP.

Судно прямувало до Канарських островів (володіння Іспанії). Марокканським рятувальникам вдалося врятувати шістьох людей, інші вважаються зниклими без вісті.

Минулого року більше 30 тисяч нелегальних мігрантів з країн Західної Африки досягли Канарських островів. Ще декілька сотень, за даними іспанської влади, потонули, декілька тисяч було вислано назад на батьківщину.

Кількість офіційно проживаючих іммігрантів в Іспанії збільшується. За даними опублікованої в кінці липня доповіді державного Інституту статистики Іспанії, їхня кількість складає 2,03 мільйона осіб - приблизно на 7,89% більше, ніж було зафіксовано в липні 2006 року. У доповіді йдеться, що в 2010 році кожна четверта дитина в Іспанії з"являтиметься в сім"ї іммігрантів, минулого року вже кожна шоста дитина в країні народжувалася у іммігрантки, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Марокко затонуло судно з 50 нелегалами на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі