пʼятниця, 21 березня 2008 11:22

Безробітний вбив 85-річну пенсіонерку за чарку горілки

Ніде не працюючий 28-річний підозрюваний завдав 85-річній пенсіонерці кілька ударів по голові, і від отриманих поранень постраждала померла.

Про вбивство пенсіонерки в міліцію повідомили сусіди старенької. В помешканні 85-річної громадянки оперативники знайшли знаряддя вбивства – звичайну сокиру.

Серед підозрюваних опинився місцевий нероба. Цей чоловік жив у підвалах, існував завдяки допомозі односельців. Він часто відвідував хату самотньої пенсіонерки.

Підозрюваного затримали. Чоловік нарікав на алкоголізм. Розповів, що прийшов до пенсіонерки за дозою горілки. Літня жінка йому відмовила, і незваний гість ухопив сокиру.

Після вбивства Петро в пошуках горілки перегорнув усі речі в хаті своєї жертви. Знайшов спиртне, випив його і пішов геть.

Наразі затриманому інкримінують умисне вбивство. Тепер з міських підвалів чоловік може надовго переїхати до в"язниці, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний вбив 85-річну пенсіонерку за чарку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі