вівторок, 16 вересня 2008 15:00

Bentley родича депутата після аварії (ФОТО)

У Сімферополі сьогодні вночі сталася аварія за участю трьох автомобілів і мотоцикла, в результаті якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.

Як повідомили у прес-службі Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу близько 3-ї години ночі.

Мотоцикл "Сузукі" здійснював поворот, коли в нього врізався автомобіль Bentley, що рухався назустріч. Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, повідомили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.

Дівчина-мотоцикліст дістала травми, несумісні з життям. Водій Bentley - 24-річний житель Сімферополя - госпіталізований зі струсом головного мозку.

За даними джерела УНІАН, за кермом Bentley перебував родич депутата Сімферопольської міської ради від партії "Союз" Йосипа Файнгольда.

"Вину кожного учасника дорожньо-транспортної пригоди буде встановлено під час додаткової перевірки", - повідомили в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «Bentley родича депутата після аварії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі