середа, 06 листопада 2019 07:00

Астролог розповіла, чого чекати від першої середи листопада

Астролог розповіла, чого чекати від першої середи листопада
Бажано відкласти переговори. Не слід вирушати у відрядження. Фото: astrozodiac.net

6 листопада – день суперечок. Молоді важко буде порозумітися зі старшим поколінням. Сварки не вщухатимуть. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Варто довіряти досвіду і традиції. Молодим слід дослухатися до порад літніх людей, - говорить астролог. - Бажано відкласти переговори. Не слід вирушати у відрядження. Поїздки та перемовини вийдуть невдалими. Переселятися у новий дім не час. Відкладіть початок ремонтних робіт. Поприбирайте у шафах. Там може знайтися загублена колись річ. У цей день взагалі бажано менше говорити. Будьте мудрими. Не критикуйте дії своїх партнерів. Допоможіть їм упоратися з проблемами".

Овен

Усі гроші йтимуть на господарчі потреби. Поповнення кишені не очікується. Можуть бути збитки через недбале ставлення до своїх речей.

Тілець

Зранку будьте ніжними й люб'язними. Кохані, батьки і діти будуть вдячні вам за добрий настрій перед робочим днем. Не купуйте товари у кредит.

Близнюки

Цілий день вам псуватимуть настрій дрібні негаразди. З коханими діалог не складеться. Тож не треба діяти всупереч обставинам. Відпочиньте на самоті.

Рак

Розмір прибутку буде меншим за очікуваний. З'ясуйте, у чому причина. Це може бути помилка. Не купуйте коштовностей. Позитивних змін в особистому житті не передбачається. Не ускладнюйте становища дріб'язковими претензіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утримається розкішна погода: синоптик дала прогноз

Лев

Утримайтеся від полеміки з батьками коханих. Наживете собі ворогів. Коректно вийдіть з неприємної розмови. Обирайте безготівкову форму розрахунку. З готівкою будуть виникати проблеми.

Діва

Вам не сидітиметься вдома. Влаштуйте маленьке свято для всієї родини у затишній кав'ярні. Не намагайтеся заробити на проведенні операцій з нерухомістю. Добрих пропозицій не буде. Ви втратите дорогоцінний час.

Терези

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових проектів. Час заробляти, а не витрачати. Куплені у цей день речі виявляться недовговічними.

Скорпіон

Не позичайте знайомим свої речі та гроші. Складно буде повернути їх назад. Ніхто не застрахований від помилок. Але сміливість їх визнати мають не всі. Знайдіть у собі сили вибачитися перед близькими. Атмосфера вдома покращиться.

Стрілець

На добрі заробітки розраховувати не варто. Певні фінансові обмеження примусять вас економити. Віддаленість у стосунках відіб'ється й на інтимній стороні життя. Вашій парі слід змінити обстановку. Проведіть цю ніч разом у незвичному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні можливий сильний землетрус

Козеріг

Для здійснення грошових операцій краще підійде перша половина дня. Купляти предмети для оформлення інтер'єру не слід. Оточуючі негативно впливатимуть на ваші стосунки з партнерами. Не дослухайтеся до чужих балачок.

Водолій

Розмір прибутків не зросте. Надто тісне спілкування з цікавою для вас людиною не сподобається коханим. Вони почуватимуться забутими.

Риби

День марно витрачених зусиль. Шукати додаткові джерела доходів не варто. Не допускайте хаотичних витрат.

Тиждень з 4 по 10 листопада принесе чимало змін у фінансовій сфері. Астролог розповіла, на кого чекають найвищі заробітки.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чого чекати від першої середи листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі