пʼятниця, 06 вересня 2019 07:00

Астролог розповіла, чим здивує 6 вересня

Астролог розповіла, чим здивує 6 вересня
Стежте за якістю продуктів. Вони швидко псуватимуться. Фото: astrozodiac.net

6 вересня люди виявлятимуть дивовижну впертість. Домовитися з партнерами буде непросто. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Загострюватимуться родинні конфлікти – говорить астролог. - Кожен з домашніх стоятиме на своєму. Не займайтеся кількома справами водночас. Жодна з них не буде доведена до ладу. Цей день здивує плітками. Не витрачайте часу на них. Послаблюються захисні сили організму. Бережіть здоров'я. Не варто розпочинати загартування. Стежте за якістю продуктів. Вони швидко псуватимуться".

Овен

Очікуйте на приємні новини й зустрічі. Чудові стосунки з найріднішими людьми підтримають ваш добрий настрій протягом дня. Можливі перебої у роботі серця. Дослухайтеся до самопочуття. Уникайте стресів.

Тілець

Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Навантаження на ваш гаманець зросте. Додаткового прибутку не очікується. Викиньте з дому старий мотлох.

Близнюки

Ранкові непорозуміння легко розв'яжуться у вечірню годину. Перенесіть неприємну розмову. Так ви збережете добрі стосунки з коханими. Вдалий час для початку інтимних стосунків.

Рак

Можете розраховувати на удачу. Вона супроводжуватиме вас у вирішенні майнових питань. На щасливців очікує виграш. Так що є сенс брати участь в акціях та розіграшах.

Лев

Гостро відчуватимуться фінансові обмеження. Проте завжди знаходитиметься вихід зі скрути. Зумійте тільки домовлятися з людьми і не порушуйте даного слова. Багато чого вдасться. Працюйте наповну і результат потішить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хотілося кричати на весь світ" - багатодітна мати просить врятувати сина

Діва

Не варто дозволяти стороннім втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Вдалий період, аби змінити місце праці. Заробітки порадують.

Терези

Настав ваш зірковий час. Ви матимете популярність серед однодумців. Слідкуйте за тим, щоб соціальний успіх не затьмарив вашого родинного щастя.

Скорпіон

Причиною проблем у родині стане відсутність грошей. Зумійте розмежувати інтимну й матеріальну сфери. Шукайте вихід, а не винного. Намагайтеся не допустити значних втрат.

Стрілець

Нові обранці не сподобаються вашому близькому оточенню. Не зважайте на це. Поруч з вами буде вірна людина. Не варто втрачати її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік показував нареченій весільну обручку 20 разів, та вона цього не помітила

Козеріг

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе добрі заробітки.

Водолій

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть вам занадто багато клопоту. Не поспішайте відкривати перед ними своє серце.

Риби

Через недбалість партнерів по бізнесу ви позбавитеся додаткового прибутку. Намагайтеся не втрачати матеріальної незалежності.

Конкурс краси "Міс Україна-2019" пройде 12 вересня. Gazeta.ua пропонує переглянути добірку "гарячих" знімків учасниць.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чим здивує 6 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі