пʼятниця, 26 травня 2017 13:04

Армії передадуть 60 відремонтованих бойових літаків

Армії передадуть 60 відремонтованих бойових літаків
Україна отримає 60 модернізованих бойових літаків / фото: Преса України

Повітряні сили ЗСУ цьогоріч отримають 60 відремонтованих та модернізованих винищувачів МіГ-29, Су-27, штурмовиків Су-25, бомбардувальників Су-24, а також навчально-бойових літаків Л-39.

Про це повідомила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк.

Цього року серед пріоритетних цілей командування Повітряних сил є відновлення інфраструктури, перегляд місць дислокації військових частин з урахуванням сучасного безпекового середовища. Також здійснять перехід органів управління Повітряних сил на J-структуру, прийняту в країнах-членах НАТО.

"Загальний наліт авіації Повітряних сил ЗСУ становить понад 6,6 тисяч годин, армійської авіації Сухопутних військ – 4 тисячі годин", - розповіла Гаврилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До війни мали 3,5 години в рік нальоту. Сьогодні - мінімум 20", - командир бригади тактичної авіації

Росія зняла заборону на імпорт української солі. Постанову російського уряду від 20 травня 2017 року підписав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Згідно з документом, скасування ембарго поширюється на столову, денатуровану сіль, на чистий хлорид натрію і продукцію, отриману з морської води.

Зараз ви читаєте новину «Армії передадуть 60 відремонтованих бойових літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі