середа, 04 грудня 2013 13:47

Anonymous обіцяє помститися українській владі за криваву ялинку

Anonymous обіцяє помститися українській владі за криваву ялинку
Фото: korrespondent.net

В інтернеті з'явилося відео, нібито записане групою хакерів Anonymous, в якому озвучено обіцянку організувати кібератаку проти українського уряду, правоохоронців та політиків, і опублікувати результати через 120 годин. Відео записане цифровим голосом та містить у собі кадри жорстокого побиття мітингувальників на вулиці Банковій силами "Беркуту".

Ось текст звернення хакерів до українського народу:

"Ми уважно спостерігаємо за революцією і подіями,які розгортаються у вашій країні. Ми зауважуємо, як жорстоко і по-варварськи придушує мирні протести поліція, яка бере участь у цих демонстраціях і у нас росте занепокоєність та гнів.

Коли політики приймають рішення на основі своїх власних інтересів, у відриві від бажань або волі народу, конфлікт неминучий. Те що, як ми бачимо, розгортається в Україні, це не просто конфлікт між тими, хто виступає за зближення з Європейським Союзом або Росією, це боротьба, щоб мусить притягнути корумпований уряд до відповідальності за приховані закулісні угоди і їх кричуще нехтування інтересами українців.

Коли Президент Віктор Янукович поступився тиску з боку Росії і відмовився від угоди з ЄС за тиждень до того, як мав її підписати, він показав презирство до українських виборців і боягузливу нездатність постояти за себе, свій уряд та демократію, за яку, як він стверджує, він виступає.

Ми бачимо на вулицях Києва та інших міст, людей, обурених обманом влади. Український уряд в черговий раз довів своє боягузтво, розв'язавши недоречне насильства відносно протестуючих руками спецпризначенців та захищаючи інтереси автократичної влади.

Вибір очевидний, коли ми бачимо фотографії беззбройних українців, закривавлених, але непокірних, які зіткнулися обличчям до обличчя з силою добре озброєних і підготовлених офіцерів, яка переважає їхню.

Anonymus сприяє слабким, хоробрим, тим, хто готовий ризикувати своїм життям і здоров'ям за справу, перетворюючи її на дію. Це бажання ризикувати, щоб розпочати зміни, Anonymus розуміє дуже добре.

Янукович загнав себе у глухий кут, він не хоче ризикувати розлютити Володимира Путіна і підтримуює його таємні угоди, затверджені за зачиненимии дверима в листопаді. Однак ризикувати далі, розпалюючи лють свого власного народу він також не має права.

То що має бути зроблено в Україні зараз?

Тоді як український уряд відмовляється прислухатися до волевиявлення власного народу, Anonymus позичить йому власний голос, посилюючи його усіма можливими способами.

Розтоптуючи сподівання свого народу пан Янукович застосував насильство до активістів, журналістів та мирних протестантів, які прагнуть змін.

Ми відкрито оголошуємо про свої наміри, щоб бути почутими поліцією, урядом та корумпованими політиками."

Зараз ви читаєте новину «Anonymous обіцяє помститися українській владі за криваву ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі