середа, 02 вересня 2009 13:32

Американка ходить вагітна протягом 147 місяців

  Рекордне сімейство Америки біля їх будинку в Спрінгдейл, Арканзас
Рекордне сімейство Америки біля їх будинку в Спрінгдейл, Арканзас

Американська сім"я, в якій виховується 18 дітей із іменами на букву "Дж", знову чекають дитину. У статті повідомляється, що цього разу дитину хреститимуть іменем, що починається на "М".

Мішель і Джім Боб Дугар матимуть наступного місяця першу онуку, а тим часом у березні на світ з"явиться їх 19-та дитина.

Американка ходить вагітна 147 місяців свого життя, і до пологів носитиме дитину ще 5 місяців.

Дугари витрачають на утримання сімейства 1 250 фунтів щомісяця, зокрема, ними було перероблено 200 партій брудної білизни, а всього, значить, за весь час, вони досі змінили 90 тис памперсів.

Найстаршого сина звати Джош. Він одружений, йому і його дружині 21 рік. Анна і Джош будуть мати дитину через місяць. Вони стали жити з батьками в їх будинку. За нього не треба платити податків.

Всі діти сімейства Дугарт: Джана і Джон-Девід - 19 років, Джілл, 18 років, Джесса, 16 років, Джинджер, 15 років, Джозеф, 14 років, Джошуа, 13 років, Джой-Анна, 11 років, Джедіда і Джеремія, десять, Джейсон, девять, Джеймс, 8, Джастін, шість, Джексон, пять, Джоханна, три, Дженіфер, три, Джордан-Грейс, вісім місяців.

Всіх дітей навчають грі на піаніно і на флейті.


За матеріалом: The Dailymail

Зараз ви читаєте новину «Американка ходить вагітна протягом 147 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі