четвер, 02 серпня 2018 08:35

Пекельна спека чи тропічний дощ: прогноз погоди

В Україні 2 серпня буде спекотно, опади очікують лише у західних областях. На півдні температура трохи спаде - до +31, на решті території України - в межах +28.

"У Києві 2 серпня буде сухо та спекотно, вдень близько +28…+29 градусів. Суху погоду нам організовує антициклон з дивним ім`ям Ingolf. Найближчими днями літо розгуляється на повну губу, буде сонячно та спекотно. Зниження температури повітря на кілька градусів очікується 6-7 серпня", - пише Наталка Діденко у Facebook. Також додала, що серпень буде схожий на липень за температурою.

Автор: Укргідрометцентр
  2 серпня буде спекотно, опади очікують  лише у західних областях
2 серпня буде спекотно, опади очікують лише у західних областях

У п'ятницю, 3 серпня, дощі знову заливатимуть захід, опади охоплять також північні області. До столиці повернуться дощі. Проте температура не зміниться.

Автор: Укргідрометцентр
  3 серпня дощі знову заливатимуть захід, опади охоплять також північні області
3 серпня дощі знову заливатимуть захід, опади охоплять також північні області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні та сексуальні - вулицями Львова пройшли напівоголені дівчата

У суботу, 4 серпня, на західну і північну частину країни, прийдуть дощі, а з ними і можливе зниження температури на 1-2 градуси. На іншій території - така ж спека до +28…+31 градусів.

Автор: Укргідрометцентр
  4 серпня на західну і північну частину країни, прийдуть дощі
4 серпня на західну і північну частину країни, прийдуть дощі
1 серпня відзначали день пам'яті святої Макриди-Мокрини Кападокійської, яка відома також як сестра Василія Великого. Вона жила в IV столітті.
У народі Макриду часто називали Мокриною, оскільки її пам'ять шанували 1 серпня - день, у який судили про наступну осінь. І часто саме цього дня йшли дощі або ставало прохолодно. Якщо день видавався погожим і ясним, то жінки зазвичай проводили спеціальні обряди, щоб закликати дощ.
Зараз ви читаєте новину «Пекельна спека чи тропічний дощ: прогноз погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі