понеділок, 20 вересня 2010 20:50

88-річний молодий тато змінив підвал на квартиру

88-річний молодий тато змінив підвал на квартиру
Мерія Армавіра (Росія) виділила трикімнатну квартиру 88-річному ветеранові ВВВ Армаісу Назарову, що став в середині травня цього року "молодим батьком", пише "Російська газета"

Син Артем став подарунком своєму татові до 65-річчя Перемоги та справжньою сенсацією для земляків.

Коли Армаіс прийшов зустрічати дружину з дитиною, на поріг пологового будинку висипав мало не весь персонал, щоб подивитися на "молодого тата", якому місяць тому виповнилося 88 років.

Радість затьмарювало лише те, що життя Артема починалося в напівпідвалі Армавірської п"ятиповерхівки, де ветеран мешкав разом з усім своїм сімейством - дружиною (молодше за чоловіка на 53 роки) і трьома дітьми (старшому синові 17 років, дочці - 12).

Після того, як ЗМІ звернули на це увагу, виявилося, що  проблема Армавірського ветерана може бути вирішена.

Федеральних цільових коштів вистачало на купівлю однокімнатної квартири, але за рішенням міської Думи з місцевого бюджету були виділені додаткові гроші й Назаровим придбали простору трикімнатну квартиру.

Тепер вони будуть жити в квартирі, розташованій на четвертому поверсі дев"ятиповерхового будинку, оснащеного ліфтом та іншими зручностями.

Нагадаємо, на вихідних у Києві відсвяткували нове неофіційний свято - День батька. У рамках акції визначили батьків-героїв, які виховують дітей без дружин.

Newru. com

Зараз ви читаєте новину «88-річний молодий тато змінив підвал на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі