пʼятниця, 20 червня 2008 15:04

10 людей постраждали від удару блискавки в Криму

Десять людей постраждали в п"ятницю від блискавки в Білогірському районі Крима, дев"ять з них у важкому стані доставлені в реанімацію.

Як повідомив керівник прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій Ігор Кроль, за попередніми даними близько 12.00, коли на одній з автобусних зупинок району люди ховалися від проливного дощу під навісом металевої автобусної зупинки, блискавка потрапила в тополю, що стоїть зовсім поряд, заввишки близько 15 метрів.

В результаті постраждали 10 людей. На місце оперативно прибули три бригади швидкої допомоги з райцентру. Потерпілих терміново госпіталізували. У всіх них - враження електрострумом, больовий шок, опіки різного ступеня тяжкості. Серед потерпілих чотири жінки і п"ять чоловіків, їх особи з"ясовуються. За попередніми даними, це жителі найближчого села.

Лікарі в даний момент роблять все можливе, щоб врятувати людей. На місці НС працює опергрупа Головного управління МНС України в Криму, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «10 людей постраждали від удару блискавки в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі