понеділок, 04 лютого 2008 18:19

Через відсутність води не можуть погасити донецьку шахту

На шахті "Куйбишевська" в Донецьку рятувальники не можуть ліквідувати пожежу через відсутність води.

Як повідомили в Центральному штабі державної гірничо-рятувальної воєнізованої служби в Донецьку, розвідка аварійної виробки показала, що пожежа виникла в конвейєрному схилі другого ступеня пласта К8 у камері приводу конвейєра .

Проте нині гасіння пожежі не здійснюється через те, що в протипожежному трубопроводі відсутня вода. У зв"язку з цим планується ізоляція аварійної ділянки. У шахті працюють сім відділень рятувальників. Аварійні роботи тривають.

Як повідомлялося, сьогодні, 4 лютого, о 8.45 на шахті "Куйбишевська" виникла пожежа. На той час у шахті були 108 людей. Станом на 17.00 залишається невідомою доля електрослюсаря 1976 р.н., який зник під час пожежі.

Як повідомили у Центральному штабі державної воєнізованої гірничорятувальної служби в Донецьку, на даний час сім відділень рятувальників проводять підготовчі роботи з ізоляції аварійної ділянки, де відбувається пожежа.

Пошуки гірника тривають, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Через відсутність води не можуть погасити донецьку шахту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі