неділя, 18 березня 2018 17:15

Видадуть заднім числом: медалі "за вибори" застряли на Керченській переправі

Видадуть заднім числом: медалі "за вибори" застряли на Керченській переправі
Медалі "за вибори" не доїхали до Севастополя через шторм. Фото - Обозреватель

У окупований Севастополь не можуть доставити партію пам'ятних медалей "З Росією назавжди" , які передбачалося роздавати всім, хто проголосував 18 березня на виборах президента РФ.

"Змушений повідомити, що машина, яка доставляє в Севастополь пам'ятні знаки, нині затримується на Керченській переправі. Через шторм вона працює за фактичною погодою, і зараз в першу чергу пропускають автобуси і легковий транспорт. За прогнозами, вантажівка прибуде в Севастополь ближче до ночі ", - розповів екс-голова "міського виборчкому" Валерій Медведєв, пише "Новая газета".

Він закликав жителів міста не засмучуватися через відсутність медалей, пообіцявши, що комісії продовжать видавати прив'язані до них посвідчення. Самі медалі за пред'явленням посвідчень будуть видаватися у всіх ТВК міста з 20 березня, запевняє Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали підставу, чому вибори президента Росії - нелегітимні

За даними ЗМІ, деякі люди відмовляються голосувати через брак медалей.

На вкладиші написано, що це медаль в пам'ять про "референдум", який пройшов в Севастополі 16 березня 2014.

Правозахисники фіксують нові факти примусу жителів окупованого Криму до участі у виборах президента Росії. Керівників двох великих підприємств Керчі, на яких працюють понад 100 співробітників, "зобов'язали забезпечити явку своїх підлеглих на вибори (без вказівки за кого голосувати)".

Зараз ви читаєте новину «Видадуть заднім числом: медалі "за вибори" застряли на Керченській переправі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі