субота, 05 серпня 2017 12:36

Українці стали рідше їздити у Крим

Українці стали рідше їздити у Крим
Українців менше відпочине на півострові. Фото twitter.com

За півроку адміністративний кордон з анексованим Кримом перетнули мільйон людей.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

За даними прикордонників, у порівнянні з минулим роком кількість охочих потрапити на півострів зменшилася на 16%.

Також повідомляється, що у Крим пройшли 176 тисяч транспортних засобів, що на 32% менше, ніж за шість місяців 2016 року.

"В цілому протягом першого півріччя 2017 року через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 37,2 млн осіб, а це на 5% більше, ніж за аналогічний період минулого року і 8,9 млн одиниць транспортних засобів. Останній показник залишився на рівні минулого року", - інформують в Держприкордонслужбі.

Прикордонники повідомили, що лінію розмежування в зоні проведення АТО за шість місяців перетнули 5,2 млн людей і 777 тисяч автомобілів.

У пропуску через держкордон прикордонники відмовили майже 12 тисячам осіб, переважно через недійсні документи, наявність обмежень на в'їзд та виїзд з країни і неможливість громадян підтвердити мету поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заплатить за захоплення Криму - Маккейн.

Після анексії колись квітучий Крим став стрімко перетворюватися на пустелю. Окупаційна влада виявилися безсилою перед екологічною катастрофою, яка насувається на Кримський півострів.

Зараз ви читаєте новину «Українці стали рідше їздити у Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі