понеділок, 25 лютого 2019 13:30

У Криму можуть ввести нову заборону, яка знищить туризм

У Криму можуть ввести нову заборону, яка знищить туризм
Крим можуть залишити без готелів та хостелів. Фото: ua.depositphotos.com

У Криму можуть закрити готелі та міні-готелі.

Це зроблять через новий законопроект російської Думи (так званий "закон Хованської"), який передбачає заборону хостелів у житлових будинках, пишуть кримські ЗМІ.

Саме такий сервіс один з найпоширеніших на півострові. Кримські підприємці піддали законопроект жорсткій критиці. За їхніми словами, політика Кремля не лише завдасть удару по малому бізнесу, але й знищить туризм в Криму.

Представники асоціації малих готелів Криму кажуть, що якщо закон буде прийнятий, то десятки тисяч людей втратять роботу, тисячі підприємців розоряться і залишаться в боргах. А мільйони туристів відмовляться від подорожей без дешевого житла. Від цього знизиться прибуток ресторанів, кафе, музеїв, концертних залів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По всьому світу люди виходять на акції за звільнення Криму

Жителі анексованого півострова скаржаться, що вже 5 років російська влада робить все можливе, щоб "нагнути" кримських бізнесменів.

В окупованому Криму обвалилася частина Керченського мосту. У мережі з'явилися фото розламаних конструкцій, які впали у воду, повідомляє кримський блогер RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Будівельники опускали на опори моста одну з залізничних секцій на мілководді. Вона нахилилася і впала у воду. За словами блогера, при падінні секція пошкодила ще одну частину конструкції.

Зараз ви читаєте новину «У Криму можуть ввести нову заборону, яка знищить туризм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі