вівторок, 22 грудня 2020 15:16

Ще один російський актор потрапив до українського чорного списку

Ще один російський актор потрапив до українського чорного списку
Гуськов неоднократно відвідував окупований Крим. Крім того, був запрошеним гостем пропагандистських заходів Кремля. Фото: instagram.com/guskov_aleksei

Міністерство культури 21 грудня включило ще одного російського актора у чорний список тих, хто не зможе приїхати в Україну або зніматися у вітчизняних стрічках.

За поданням СБУ російського актора Олексія Гуськова включили до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці, повідомляє пресслужба Мінкульту.

"11 грудня до Міністерства культури надійшов лист від СБУ про включення до переліку громадянина РФ Олексія Гуськова", - йдеться в повідомленні.

За даними "Миротворця", Гуськов неодноразово відвідував окупований Крим. Крім того, був запрошеним гостем пропагандистських заходів Кремля та відверто підтримував міжнародну політику Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готові зустрічати окупанта?" Баста збирається в Україну

Російського актора Кирила Гребенщикова не пропустили в Україну в аеропорту "Бориспіль", а також на 3 роки заборонили йому в'їзд через незаконне відвідування окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Ще один російський актор потрапив до українського чорного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі