неділя, 23 грудня 2018 16:02

"Русофобська істерія" - Москва відреагувала на резолюцію ООН щодо Криму

"Русофобська істерія" - Москва відреагувала на резолюцію ООН щодо Криму
Резолюція ООН визнає Олега Сенцова, Володимира Балуха та Еміра-Усеїна Куку політичними в'язнями. Фото Reuters

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький назвав резолюцію Генеральної Асамблеї ООН про порушення прав людини в Криму "необ'єктивною і упередженою", повідомляє ТАСС.

"Документ продавлений антиросійським пулом на чолі з США. Знову на майданчику ООН переміг упереджений підхід і подвійні стандарти, а перемогу над істиною здобуло політиканство і русофобська істерія", - заявив Слуцький журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країни, які не підтримали резолюцію ООН про права людини в Криму

За його словами, ні про які утиски жителів Криму після анексії "мови не йшло і не йде".

"Це все не відповідає дійсності. І перш ніж погоджуватися з голослівними звинуваченнями Росії в погіршенні прав людини, вважаю, що представникам ООН варто було б побувати на півострові, подивитися, як живе його населення, і поспілкуватися з простими громадянами, як до цього зробили багато європейських делегації. Тоді вони змогли б скласти для себе об'єктивну думку про реальне життя кримчан, і питання відпало б раз і назавжди", - сказав глава комітету.

Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію, в якій засуджується порушення прав людини в тимчасово окупованому РФ Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Русофобська істерія" - Москва відреагувала на резолюцію ООН щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі