понеділок, 29 січня 2018 10:24

Російські окупанти назвали справжню дату захоплення Криму

Російські окупанти назвали справжню дату захоплення Криму
Головний кримський колаборант розповів, коли насправді почалась окупація Криму. Фото: Факти - ICTV

Датою початку так званої "кримської весни", яка привела до анексії півострова Росією, можна вважати 28 січня 2014 року.

Про це заявив "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, саме в цей день 2014 року "представники громадських організацій Криму, які виступають за зближення і дружбу з Росією, зібралися у центрі Сімферополя, щоб висловити свій протест" проти Євромайдану.

Крім того, зрадник відзначив, що активістами були члени організацій "Русское Единство", Російської громади в Криму, "козацьких організацій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каміння з неба: окупанти показали, як зносять дельфінарій головного "кримнашиста" в Ялті

"Звичайно, тоді ніхто з нас ще не знав, що всього через півтора місяця відбудеться "референдум" і Крим стане частиною Росії (відбудеться процес анексії). Тоді ми могли про це тільки мріяти. Повторюся: саме в ці січневі дні і почався історичний процес", - додав колаборант.

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав жителів анексованого Криму бойкотувати майбутні "вибори" президента Росії. За словами кримського політика, 18 березня 2018 року - жодного кримського татарина, жодного етнічного українця, жодного патріота України - жителя Криму, незалежно від його національності, не повинно бути на "виборах".

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти назвали справжню дату захоплення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі