понеділок, 18 березня 2019 21:30

Путін шкодує про окупацію Криму - Джемілєв

Путін шкодує про окупацію Криму - Джемілєв
Джемілєв розповів про розчарування Путіна. Фото: УНІАН

Президент РФ Володимир Путін у ближньому колі шкодує, що наказав окупувати Крим.

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив про це в ефірі телеканалу "Прямий" , з посиланням на власні джерела.

"Тепер для Путіна просто немає виходу. У нас зараз, до речі кажучи, різні служби цікавлять нашу думку: як ви думаєте, Путін міг би піти з Криму, не втративши обличчя? Немає такого шляху, просто немає. А Путіну визнати, що він зробив помилку? Він, до речі, в своєму колі про це вже і каже. Це у нас точні відомості. Каже так, я вам точно скажу. Це перевірені джерела. Він каже: "Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми визнавати не будемо". Ось така ось концепція", – сказав Джемілєв.

Він впевнений, що для Путіна піти з Криму - це політичне самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 років тому Росія анексувала Крим. Загинув перший український військовий

"Він уже на цьому зробив стільки собі реноме. Він як збирач руських земель. А тут сказати "я помилявся"? "Помилявся" можуть сказати тільки мужні люди. Є така чеченська пісня: "помиляються всі, але тільки справжній чоловік може сказати: я був неправий". Але в Кремлі таких чоловіків немає. Я в цьому впевнений", - додав він.

До анексованого Криму приїхав президент Росії Володимир Путін. Під час свого візиту він планує взяти участь у введенні в експлуатацію Балаклавської ТЕС.

Зараз ви читаєте новину «Путін шкодує про окупацію Криму - Джемілєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі