четвер, 09 серпня 2018 09:29

Путін не боїться смерті Сенцова - український дисидент

Путін не боїться смерті Сенцова - український дисидент
Олег Сенцов не може припинити голодування - хоча знає, що Путін не вміє поступатися. Фото: Главком

Для російського президента не страшна ймовірна смерть політв'язня Олега Сенцова. Навіть інші світові лідери довго не перейматимуться такою трагедією.

Сенцов розуміє, що Путін не вміє поступатися. Але не може відмовитись від голодування, вважає лікар-психіатр і дисидент Семен Глузман.

"Путін категорично не вміє поступатися. Тим паче, такій нахабній вимозі якогось там Сенцова: звільнити всіх політичних в'язнів. Саме тому ув'язнений Сенцов повинен померти", - написав у Facebook Глузман.

Сенцову не допоможе навіть те, що про його голодування й анексію Криму знає весь цивілізований світ, стверджує психіатр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму активісти потролили Путіна на підтримку Сенцова та Кольченка

"Помре Сенцов. Ну, і що. Путін і без того в цивілізованому світі нерукоподаваний. Ще одна смерть. Серед багатьох щоденних смертей у протистоянні України та Росії. Політики швидко забудуть про його смерть. Усі політики, і наші, і західні. До наступної окупації, до наступного голодування чергового політичного в'язня", - додав Глузман.

Сестра Олега Сенцова отримала лист через адвоката. "Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням. Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі", - розповіла родичка українського політв'язня.

Зараз ви читаєте новину «Путін не боїться смерті Сенцова - український дисидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі