четвер, 08 серпня 2019 08:29

Приїде біднота: Крим готується до погіршення туристичного сезону

Приїде біднота: Крим готується до погіршення туристичного сезону
.Туристів буде більше, але туристичний сезон провалиться через їхню малозабезпеченість. Фото: з відкритих джерел

Наступний туристичний сезон у Криму може бути гіршим, ніж теперішній. Туди їдуть малозабезпечені туристи. Цьому посприяє і відкриття залізничної частини Кримського моста.

"Масовий турист не готовий платити вище 2500 рублів за номер, більшість знімають по 1200-1800 / добу. На сім'ю. Ціна ліжко-місця 250-300 і не вище. Дешеві столові ще в тренді, але кухня в номері для багатьох туристів краще, які везуть з собою мішки продуктів, в Криму ціни однозначно вище, особливо в курортних селищах. Кримські торгаші просто уху пере їли ", - пише блогер, фанат Росії Олександр Горний на сторінці в Facebook.

Основна маса туристів, каже, кочують по Криму, зупиняючись на 2-3 дні. Також вони стали менше пити алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрапити до Криму стане простіше - Зеленський

"Грошей мало, так доганяються не кримським вином, а горілкою. Екскурсійна програма цікава, але сама бюджетна і під боком. Готельєри просіли на 20-40% у виручці у порівнянні з минулим роком", - додав блогер.

"Кримські "власті" не зможуть створити необхідну інфраструктуру для тих, хто поїде на поїздах, як наслідок ми побачимо серйозні збої і точки напруженості ", - пише Горний.

"Турист є. Мінус відсотків 20-30 від минулого сезону, і з набагато меншим гаманцем", "Однозначно турист бідний, населення зубожіло ... Все, все економлять", "Так і є. Буде гірше", - пишуть йому у коментарях.

У мережі з'явилися свіжі фото із пляжів і вулиць окупованого Криму. Відпочивальників майже немає

Зараз ви читаєте новину «Приїде біднота: Крим готується до погіршення туристичного сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі