пʼятниця, 11 лютого 2022 07:27

Показали нові супутникові фото з нарощуванням російських військ
7

Компанія Maxar нові супутникові фото нарощування російських військ біля українських кордонів
Фото: Reuters
Скупчення відбувається в окупованому Криму, у Білорусі та на заході Росії

Компанія Maxar нові супутникові фото нарощування російських військ біля українських кордонів.

Скупчення відбувається в окупованому Криму, у Білорусі та на заході Росії, написав кореспондент Buzzfeed Крістофер Міллер у Twitter.

У Криму на аеродромі Октябрське виявили нову велику дислокацію військ та техніки. Там розбили понад 550 військових наметів та сотні одиниць техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тут аншлаг". Росія стягує найманців на Донбас - ЗМІ

Війська звезли під Новоозерне на березі озера Донузлав. Там помітили артилерію. Біля міста Славне виявили нову дислокацію.

На білоруському аеродромі Зябрівка виявили війська, польовий шпиталь, гелікоптери та армійські намети. Бойова група дислокується у районі міста Речиця за 45 км від кордону з Україною.

На Курський полігон у Росії нещодавно прибув великий військовий контингент.

Нові супутникові знімки показують, що Росія продовжує останні тижні нарощувати свої сили в окупованому Криму та поблизу східних кордонів України. Світлини зробила американська компанія Maxar Technologies. На них показали базу в Криму, наповнену БТРами та танками. Фото зробили 13 грудня. Базу фотографували у жовтні, вона була напівпорожня.

Зараз ви читаєте новину «Показали нові супутникові фото з нарощуванням російських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі