понеділок, 18 березня 2019 16:59

"Погано виросли" - Макаревич різко відповів співвітчизникам

"Погано виросли" - Макаревич різко відповів співвітчизникам
Андрій Макаревич вкотре засудив своїх прихильникив за підтримку російської агресії. Фото: showbiz.mirtesen.ru

Лідер рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич жорстко висловився про своїх проросійських фанатів.

Митця обурило те, що багато його фанатів підтримують порушення територіальної цілісності України, написав він у себе в Facebook.

Музикант написав, що він думає про прихильників.

"Що ж ви так погано виросли? Що ж ви горлали: "Ура, Крим наш? Погано слухали", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруські журналісти відмовилися підтримувати анексію Криму

Коментарі під постом створили цілу дискусію, зокрема пішов відлік людей, які не підтримують агресивної політики російської влади.

"Андрію, Ваша позиція щодо анексії Криму допомогла дуже людям, які поділяли її. Ви в той перший рік були для всіх, хто думає так само, величезною підтримкою, немов би говорили рядком з Галича: "Не треба, люди, боятися". Красно дякую", - написала користувачка Марина Птушкіна.

5 років тому Росія, ігноруючи всі міжнародні домовленості та умови Будапештського меморандуму, вдерлася на територію України. Блокувала українські стратегічні об'єкти. 16 березня провела невизнаний у світі референдум про статус Криму. Після цього в самій Росії населення поділилося на два фронти — ті, хто підтримує анексію територій сусідньої держави та тих, хто засуджує. Стосовно другої половини російська влада застосовує репресії та тиск.

Зараз ви читаєте новину «"Погано виросли" - Макаревич різко відповів співвітчизникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі