четвер, 31 січня 2019 16:55

Під'їзди до Керченського мосту руйнуються на очах

Волонтерська спільнота опублікувала закриті документи та фотографії зсувів ґрунту на трасі, яка єднає керченський міст захопленими Росією кримськими містами..

Сповзання ґрунту почалося через помилкові дії підрядників з ТОВ "Стройгазмонтаж", передає InformNapalm.

Ні ділянці автодороги "Таврида" підрядна організація ліквідувала насипаний ґрунт. На цьому місці з'явився котлован який заповнився водою і з'явилася загроза підтоплення ділянки дороги.

Автор: InformNapalm
  Автодорога почала руйнуватися через помилки підрядників
Автодорога почала руйнуватися через помилки підрядників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нові руйнування Керченського мосту

"Повторно нагадуємо, що бездіяльність щодо розв'язання даного питання може спричинити сповзання всього основного ходу автомобільної дороги і як наслідок - припинення транспортного руху по єдиному підходу до Кримського мосту", - йдеться в документі.

Автор: InformNapalm
  Автодорога почала руйнуватися через помилки підрядників
Автодорога почала руйнуватися через помилки підрядників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він і без землетрусу рухається" - розповіли про реальний стан Керченського мосту

Також відомо, що для будівництва восьмої ділянки дороги окупанти планують забирати в кримчан їх землю.

В так званому уряді Севастополя заявили, що вилучать 15 ділянок.

"Якщо громадяни відмовляться від грошової компенсації, їм запропонують аналогічні за вартістю земельні ділянки. У разі відсутності домовленості між громадянами і органами виконавчої влади Севастополя з відшкодування вартості їхніх земельних ділянок, вони можуть звернутися до суду для захисту своїх прав. На підставі рішення суду буде позначена оцінка, за якою здійснюватимуться виплати", - повідомляють окупанти.

Блогер із анексованого півострова показав свіжі кадри побудованого окупантами Кримського мосту. Фотографії споруди окупантів опубліковані на сторінці RoksolanaToday&Крим.

Зараз ви читаєте новину «Під'їзди до Керченського мосту руйнуються на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі