пʼятниця, 18 травня 2018 13:20

Під посольством Росії активісти декламують п'єсу на підтримку Сенцова

Під посольством Росії активісти декламують п'єсу на підтримку Сенцова
П'єсу на честь Олега Сенцова написала російський драматург. ФОТО: Корреспондент.net

Активісти читають документальну п'єсу російської сценаристки Олени Греміної "Заручини" про судовий процес над політв'язнем Олегом Сенцовим.

Трансляцію події проводять "Крым.Реалии".

"П'ятий день голодує, чотири роки і вісім днів незаконно утримується в російській в'язниці Олег Сенцов. 18 травня ми підтримуємо Олега Сенцова в його відчайдушній боротьбі за справедливість і закликаємо всіх небайдужих приєднатися до цієї акції", - зазначили організатори напередодні заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покажуть фільм, знятий до річниці незаконного арешту Олега Сенцова

2 дні тому Олег Сенцов оголосив про безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українців, утримуваних у Росії та анексованому Криму.

16 травня засновниця опозиційного московського "Театру.doc" та авторка п'єси Олена Грьоміна раптово померла від захворювання серця та нирок. За життя вона протестувала проти ув'язнення Сенцова - зокрема, 2014 року у старому приміщенні театру показали фільм "Сильніше, ніж зброя", який був перерваний начебто через загрозу замінування.

Зараз ви читаєте новину «Під посольством Росії активісти декламують п'єсу на підтримку Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі