понеділок, 12 лютого 2018 11:14

Передавав дані про військові частини: ФСБ затримала в Криму українського "шпигуна"

Передавав дані про військові частини: ФСБ затримала в Криму українського "шпигуна"
У Криму спецслужби РФ затримали українського "шпигуна". Фото: Мое Право

У окупованому Росією Криму співробітники управління ФСБ затримали в Сімферополі громадянина України за підозрою в шпигунстві.

Про це повідомив проросійський сайт "Крым.информ".

"11 лютого 2018 року Федеральною службою безпеки Російської Федерації в Сімферополі затримано громадянина України Давиденка Костянтина Олександровича", -йдеться у повідомленні.

У спецслужбі зазначають, що затриманий "цілеспрямовано збирав і передавав спецслужбам України відомості про діяльність частин і з'єднань Федеральної служби військ Національної гвардії РФ і стосовно співробітників Федеральної служби безпеки, що становлять державну таємницю, витік яких за кордон міг завдати шкоди безпеці держави".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тортури оцінили у 2 тисячі євро" - Клімкін відреагував на рішення Європейського суду проти РФ

Слідчі ФСБ в окупованому Криму порушили кримінальну справу за статтею "шпигунство".

У окупованому Росією Криму співробітники прикордонного управління ФСБ затримали на кордоні 30-річного громадянина України, який намагався провезти на півострів більше півкілограма канабісу.

Зараз ви читаєте новину «Передавав дані про військові частини: ФСБ затримала в Криму українського "шпигуна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі