понеділок, 23 жовтня 2017 16:03

Окупований Сімферополь заставили "шибеницями"

Окупований Сімферополь заставили "шибеницями"
Фото: Кримінформ

У пішоходній зоні щойно відремонтованого центру Сімферополя встановили капітальні металеві стовпи. За формою і розмірами — справжні шибениці для страти. З цього приводу кримський активіст Олександр Таліпов зажадав пояснень у голови Криму Сергія Аксьонова.

"Це Ви наказали шибениці для корупціонерів ставити або це чергове будівництво шалманища? - заявив Таліпов на своїй сторінці у Facebook, - це хто такий безстрашний розламав плитку? А дерева справді хворі та аварійні? Треба терміново вирубати ..."

Судячи з фотографій, пішоходів зібралися якщо не вішати, то обнести дротом. Окупанти з цього приводу заявили, що, мовляв, влада не має до "шибениць" жодного стосунку. Просто власник сусіднього будинку веде роботи з благоустрою території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві платформи вже провалилися" - Керченський міст може впасти цієї зими

"Власник проводитиме реконструкцію будівлі", - заявив місцевим ЗМІ представник окупаційної адміністрації кримської столиці Сергій Круцюк.

Щодо неестетичності подібного "благоустрою" влади промовчали. На думку Круцюка, всі норми проведення подібних робіт, передбачені законом, дотримано, а дерева "будуть взяті в короби, щоб захистити від пошкоджень."

Окупаційна влада Криму має намір побудувати захисні споруди на адмінкордоні між анексованим півостровом і материковою частиною України.

Зараз ви читаєте новину «Окупований Сімферополь заставили "шибеницями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі