понеділок, 04 грудня 2017 09:50

Окупанти планують відкрити міст до Криму до кінця 2018 року

Окупанти планують відкрити міст до Криму до кінця 2018 року
Окупанти заявили, що звели всі опори автодорожньої частини мосту до Криму Фото: qha.com.ua

Будівельники моста через Керченську протоку до окупованого Криму заявили, що встановили всі опори його автомобільної частини. Опори під залізницю готові наполовину.

За словами представника замовника будівництва, начальника ФКУ Упрдор "Тамань" Росавтодору Романа Новікова, мостове полотно автодорожньої частини зібрали вже на 95%. Про це інформує УНІАН.

Взимку планується продовжити встановлення опор, а також облаштування автодороги. Представники будівельної компанії заявили, що з 19 кілометрів мосту будівельники повністю заасфальтували майже дев'ять. Роботи продовжать навесні.

Початок руху автомобілів мостом через Керченську протоку, який з'єднає окупований Крим і Краснодарський край РФ, заплановано на грудень 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились знімки будівництва Керченського мосту

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян зазначив, що будівництво Керченського мосту потрібно терміново зупинити і це можливо тільки під тиском міжнародних партнерів і додаткових санкцій проти Росії.

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, чи українські підприємства беруть участь у будівництві Керченського мосту. Він також зазначив, що для зупинки незаконного будівництва мосту міністерство використовує всі можливі майданчики.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти планують відкрити міст до Криму до кінця 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі