понеділок, 10 вересня 2018 15:22

"Кримський титан" в Армянську зупинив роботу

"Кримський титан" в Армянську зупинив роботу
На "Кримському титані" заявили про повну зупинку заводу. Фото: unn.com.ua

Технологічні процедури щодо зупинки роботи "Кримського титану" завершені.

"Печі зупиняли протягом усього минулого тижня. Вчора зупинили останню піч на "Титані-2". Сьогодні упаковується останній продукт на першому "Титані", і завтра буде пакування на другому "Титані" згідно з технологічним ланцюжком", - пояснив заступник директора підприємства в окупованому Криму Андрій Догадов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Херсонщини евакуювали понад 500 людей

За його словами, після зупинки печей вся вода, яку використовували у виробництві, направляється до кислотонакопичувача, передає УНН. Він зазначив, що з минулого тижня ведуться роботи на кислотонакопичувачі.

"Завозиться вапняне молочко та розбавляється фосфором із гіпсом, які не дають можливості подальших випарів", - прокоментував Догадов.

Він додав, що всі працівники підприємства залишаються на своїх місцях. Вони будуть займатися плановими попереджувальними ремонтами, поточними ремонтами та отримувати повний оклад.

Раніше розповіли, що "Кримський титан" влетів на круглу суму за екологічну катастрофу в Армянську: "арбітражний суд Республіки Крим" примусив "Титанові інвестиції" доплатити 736 млн 853 тис. руб.

Зараз ви читаєте новину «"Кримський титан" в Армянську зупинив роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі